Predtim a potom – promena interieru do anglickeho stylu

Puvodni zarizeni a vyladeni rodinneho domu vyplynulo z 90. let dvacateho stoleti - zelen s cihlami, objemny rustikalni styl a prvky shromazdene v zahranici. Vysledkem byl mismas, ve kterem se uz samotny majitel necitil pohodlne. Jak se zmenil anglicky styl??

Cela galerie 17 Zdroj: Design & Fengshui, Fusion

Pan Jaroslav zadal stavbu rodinneho domu pred necelymi 20 lety a dal architektovi pri jeho vystavbe volnou ruku, coz se pozdeji ukazalo jako ne zcela stastne reseni. Vysledkem byl casove narocny interier, ktery casem zastaral. Obratil se na studio Fusion, Design & Fengshui, aby uklidil svuj domov a udelal z nej prijemne misto na zivot. Pan Jaroslav nema vyhraneny styl, ale uprednostnuje styl vice dekorativni nez jednoduchy. Stejne nechtel zadne upravy budovy.

Zdroj: Design & Fengshui, Fusion

Loznice jako z hradu

Prvni byla loznice, jejiz dominovaly zelene zaclony se zelenymi dvermi, bukovy nabytek a barevne lozni pradlo. Pan Jaroslav zde mel problem se spankem a nevyhovovaly mu ani male skrinky.

Z puvodniho vybaveni zustal pouze kvalitni matrace s nastavitelnym rostem, jinak bylo vse nahrazeno novym, na miru vyrobenym nabytkem. Cela stena u dveri slouzila jako ukryt. Pro jiz zabarvenou podlahu byly vybrany tlumenejsi odstiny nabytku a jejich doplnku, jako napriklad oblozeni nebo kryt radiatoru..

V pokoji jsou take nove zaclony, zaclony, osvetleni, lampovy system a nove kreslo. Presvedceni majitele, aby se vzdal velke televize umistene primo pred posteli, urcite pomohlo pri kvalitnim spanku...

Zdroj: Design & Fengshui, Fusion

Obyvaci pokoj s muzskym koutkem

Dalsi pokojem, ktera prosla zasadni rekonstrukci, byla obyvaci pokoj s jidelnou. Prostor vyhovoval rodine, majiteli chybel jakysi muzsky koutek, kde by se mohl oddelit od dam klebetiacich na pohovce v obyvacim pokoji s muzskou casti navstevy..

Smes stylu od kristaloveho lustru po technicke body, rustikalni krb a charakteristicka malba v tmave zlutych a cihlovych odstinech pusobila velmi rusive. Po dlouhem presvedcovani se projektantem podarilo presvedcit pana Jaroslava na jedinou vetsi upravu budovy, tedy novy krb, ktery by nepusobil takovym dominantnim, rustikalnim dojmem nez puvodni..

Zakladem pro zmenu byla zminena vymena krbu oblozenim a osazeni palivoveho dreva do steny. Krome toho byly vymeneny vsechna svetla, zaclony, zaclony, obrazy a byl vytvoren prostor pro vysneny kout pro muze..

Vybrali si kozenou pohovku v milovanem anglickem stylu, kterou doplnila masivni lista po vzoru barev stavajici televizni skrinky v obyvacim pokoji. Prostor muzskeho rohu zduraznuje krasna tmavohneda vinylova tapeta se zlatym zihanim.

Dalsi upravy v podobe zmen nabytku probehly napriklad pri vybaveni predsine, predsine nebo koupelnovych doplnku pro damu v dome.

Zdroj: Design & Fengshui, Fusion

Foto fuze, design a feng-suej

Zanechte Svůj Komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here