Deti uz jsou velke, je cas zaridit si nove dum

Mnoho rodicu ceka, dokud jejich deti vyrostou, aby prosly zasadni rekonstrukci sveho domu nebo bytu. Do te doby nebyl cas, penize ani oboji. Podivejme se, jak si majitele domu v Nyran, kteri ziji se svym psem Oskarem, zaridili novy dum..

Zdroj:

A pekne to slozili z podlahy. Novy kabat smeroval nejen do vstupni haly, ale i do velke obyvaciho pokoje. Mozna inspiraci pro radikalni zmenu prisli jejich deti, ktere si zakladaji rodiny a stavi si vlastni domovy. Nenechali nic nahode a navrhem a realizaci poverili navrharku Kristinu Proskova z KP Interiors.

Blok do haly vyroben na miru

Puvodni honosne promyslenou salu doplnil neobvykle reseny satnik se zabudovanym sedadlem, vyrobeny na miru osvedcenym truhlarem. Cely blog vypada jako dum v dome a ma velkou satni skrin s botnikem. Vesaky instalovany po obvodu se pouzivaji k ukladani veci kazdodenni potreby nebo kabatu hostu.

Na podlaze nechali puvodni dlazdice, ktere byly ve mimoradne dobrem stavu a diky nadcasovemu vzoru a neutralnim barvam vypadaji v prostoru stale dobre..

Zdroj:

Srdcem domu je krb

Podlahu v obyvacim pokoji zajistily novou vinylovou podlahou v dekoru beleny dub. Vybrali material pro ctyrnoheho obyvatele domu a podlahovou krytinu vybrali tak, aby podlahova krytina neklouzala a zaroven byla odolna vuci drapem psa.

Dominantou, kterou nebylo mozne prehlednout, byl krb umisten v sloupu v prostoru."Majitele pouze rekli, ze se jim krb libil a ze je mozne je sem umistit, ze tudy muze vest komin.".

...

 Takze jsme nevahali a dali jsme do obyvaku krb, ktery povazuji za nezbytnou soucast kazdeho rodinneho domu"- vysvetluje Kristyna, proc nevahala se zahajenim tak narocne stavby..

  • Zdroj:
  • Na stenach prirodni kamen

    U vchodu bude mit kazdy zajem o vyber prirodniho kamene jako obkladu steny. V kombinaci s hnedoseda omitkou prostor vyrovna a hycka. Zaroven usnadnuje komunikaci s vnejsim prostorem, ktery pres velke okna pronika do interieru. Krome toho skvele doplnuje sede a zlute tony nabytku a doplnku.

    Jedinym nabytkem, ktery rekonstrukci prezil, je jidelni stul s zidlemi umisten na vyvysenem podiu v bezprostredni blizkosti kuchyne. Vse osvetleni pochazi od spolecnosti LEDky Kraluv Dvur. Zidli a stul vybral designer Ikea a zbytek nabytku vyrobil na miru truhlar.

    Nadseni jsou nejen majitele, ale i Oskar.

Zanechte Svůj Komentář

Please enter your comment!
Please enter your name here